Kuinka ottaa Gmail-toimintojen vahvistukset käyttöön?

Me kaikki olemme osa planeettaa, jossa jokainen ihminen on merkittävästi riippuvainen teknologiasta ja internetistä. Nämä kaksi elementtiä tarjoavat käyttäjille paljon palveluita, joten voit tehdä kaiken mukavasti kotona tai toimistossa. Jos varustat teknologisen laitteesi Internet-yhteydellä, pystyt hoitamaan velvollisuutesi helposti.

Kuitenkin varmistaaksesi, että saat parhaat tulokset, sinun on ladattava välittömästi sopivat ohjelmistot, kuten Gmail. Se on eräänlainen sosiaalisen verkostoitumisen alusta, jota voit myös käyttää toimistosi tarpeisiin ilman vaikeuksia.

Tästä syystä sinun tulee muistaa saada lisätietoja tämän sovelluksen ja sen ominaisuuksien toiminnasta Gmailin tukitiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita tämä ohjelmisto, on se, että sillä on kätevä ja tehokas käyttöliittymä, jota voit käyttää helposti.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää huippuluokan sosiaalisen median alusta, kuten Gmail, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Gmailin tekninen tukitiimi voi opastaa sinua mieltymystesi mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestiä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat ottaa Gmailin toimintovahvistukset käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail sovellus ja kirjautua sisään profiiliisi
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta kolmirivistä välilehteä näytön vasemmassa yläkulmassa
  3. Selaa sinulle tarjottuja vaihtoehtoja, napauta Asetukset-ruutua ja valitse sitten Yleiset asetukset
  4. Vieritä uudelta avautuvalta sivulta alas ja löydät vaihtoehdon nimeltä Toimintovahvistukset
  5. Napauta ruutua sen toiminnon vieressä, jonka vahvistukset haluat ottaa käyttöön

Soita Gmail tuki Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Kuinka poistaa Gmail-yhteystiedot käytöstä?

Popular posts from this blog

Kuinka ottaa Gmail kirjautumisilmoitukset käyttöön?

Kuinka ottaa Gmail-vahvistus käyttöön?

Kuinka poistaa Gmail kirjautumisilmoitukset käytöstä?