Kuinka poistaa Gmailin chat-ilmoitukset käytöstä?

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka kauan sinulla on ollut älypuhelin tai tietokone, ymmärrät jo, kuinka tärkeää on löytää sähköpostisovellus, joka tarjoaa sinulle parhaat edut. Tällaisina aikoina sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja Gmailista ja sen hyödyistä.

Se on Googlen sinulle tarjoama sähköpostisovellus, jonka avulla voit kätevästi lähettää viestejä, vastaanottaa asiakirjoja, mainostaa yritystäsi, keskustella muiden kanssa jne. ilman vaikeuksia. Se on tällä hetkellä maailman suosituin ja arvostetuin sähköpostiohjelma. Tämän seurauksena sinun pitäisi tietää siitä enemmän Gmail tuki tiimin avulla.

Voit käyttää tätä sovellusta kaikkiin tarkoituksiin, joten sinun ei tarvitse huolehtia tehtävien suorittamisesta. Ei vain sitä, vaan Gmailissa on myös helppokäyttöinen käyttöliittymä ja tehokkaat työkalut, joiden avulla saat parhaan hyödyn ja minimoit ongelmien mahdollisuudet. Kaikki nämä näkökohdat lisäävät sovelluksen luotettavuutta ja merkitystä Internet-maailmassa.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun lataat ja käytät Gmail-ohjelmistosovellusta tarpeidesi mukaan? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä osaa käyttää ominaisuuksia ja tiloja oikein. Mutta tämä ei ole syy sinun luopua parhaan avun saamisesta.

Tällaisina aikoina parasta, mitä voit tehdä, on keskustella Gmail teknisen tuki tiimin kanssa tarpeidesi mukaan. Ne ovat aina käytettävissä tarjotakseen sinulle parhaat ohjeet, vinkit ja ohjeet. Siksi sinun tulee ottaa heihin välittömästi yhteyttä.

Tämän lisäksi voit noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat poistaa chat-ilmoitusominaisuuden käytöstä. Katsotaanpa niitä nyt tarkemmin:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail ohjelmisto älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun sovellus on käynnissä järjestelmässäsi, napauta Valikkoasetukset näytön vasemmassa yläkulmassa
  3. Sinulle tarjotaan uudet vaihtoehdot uudella sivulla, napauta Tili-luokkaa
  4. Löydät uudelta sivulta välilehden nimeltä Ilmoitukset, valitse se
  5. Näet myös Chat-ilmoitukset-ominaisuuden vieressä olevan ruudun. Poista valinta

Jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista, soita Gmail Suomi tuki numeroon keskustellaksesi ammattilaisten kanssa ja saadaksesi apua.

Aiheeseen liittyvä artikkeli - Kuinka poistaa Gmail kirjautumisilmoitukset käytöstä?

Comments

Popular posts from this blog

Kuinka ottaa Gmail Smart Compose käyttöön?

Kuinka poistaa Gmail pakettien seuranta käytöstä?

Kuinka ottaa Gmail kirjautumisilmoitukset käyttöön?