Kuinka ottaa Gmail Smart Compose käyttöön?

 




Jos etsit parhaillaan ohjelmistoa, jonka avulla voit helposti huolehtia yksityisistä ja henkilökohtaisista tarpeistasi, sinun tulee heti oppia lisää Gmailista. Se on eräänlainen sähköpostialusta, jonka monikansallinen Google-niminen teknologiayritys toi markkinoille.

Tämä sovellus on nykyään erittäin suosittu yksityisten keskuudessa, koska siinä on huippuluokan turvajärjestelmä, joka suojaa tietojasi kaikin mahdollisin tavoin. Tästä syystä sinun tulee muistaa saada lisätietoja tämän ohjelmiston ja sen ominaisuuksien toiminnasta Gmail tuki tiimin ohjeiden avulla mahdollisimman pian.

Tämän alustan ominaisuuksien avulla voit lähettää viestejä, vastaanottaa asiakirjoja, kirjautua muihin sovelluksiin, järjestää kokouksia, mainostaa brändiäsi jne. ilman lisähaasteita. Kaikki nämä tekijät lisäävät tehokkuuttasi ja vähentävät merkittävästi tulevien esteiden mahdollisuutta.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka voit ladata ja määrittää luotettavan sähköpostiohjelman, kuten Gmail, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Gmail tekninen tuki tiimi voi ratkaista ongelmasi muutamassa minuutissa. 
Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan milloin haluat.

Voit ottaa Gmail älykkään kirjoittamisen käyttöön muutamalla muulla tavalla. He ovat:
  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail ohjelmisto valitsemassasi laitteessa
  • Kun pääikkuna avautuu, napauta kolmirivistä välilehteä näytön vasemmassa yläkulmassa
  • Selaa uudella sivulla olevia vaihtoehtoja ja valitse Asetukset
  • Napauta sähköpostiosoitettasi seuraavalta edessäsi näkyvältä sivulta
  • Löydät seuraavalta sivulta ruudun nimeltä Smart Compose. Ota ominaisuus käyttöön valitsemalla sen vieressä oleva valintaruutu.
Soita Gmail asiakaspalvelu Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.









Popular posts from this blog

Kuinka ottaa Gmail kirjautumisilmoitukset käyttöön?

Kuinka ottaa Gmail-vahvistus käyttöön?

Kuinka poistaa Gmail kirjautumisilmoitukset käytöstä?